Familienetværk

Familienetværk

Beskrivelse

Der er i øjeblikket 3 Familienetværk i Aalborg. Målet med Familienetværkene er at give støtte til udsatte og trængte familier og enlige. Eller sagt på en anden måde, at være en udvidet familie for dig der kunne ønske dig en sådan. Familienetværkene mødet typisk i tidsrummet 16:30-19:00 hvor der tilbydes gratis fællesspisning to gange om måneden samt aktiviteter for børnene. Der tilbydes også rådgivning, udflugter, kulturelle aktiviteter o.a. Aktiviteterne drives i et samarbejde mellem kirkerne i Aalborg og Blå Kors.

Familienetværk i Aalborg:

  • Familienetværket Aalborg Centrum mødes i Bethaniakirken overfor Politistationen og ledes af Jakob Engel, som kan træffes på …
  • Familienetværket Aalborg SV mødes i Aalborg Citykirke, Riihimækivej 6 og ledes af Anette Bennike og Rie og Carsten Jensen. Carsten træffes på 21732206.
  • Familienetværket Aalborg Øst mødes i Frikirken International Church på Troensevej 9 i Aalborg Øst og ledes af Trine og Kelvin Sam. Kelvin træffes på 25174546.
  • Ukrainer-Familienetværket mødes i Aalborg Citykirke, Riihimækivej 6 og ledes af Kirsten og Christian Brink. Christian træffes på 27516455.
Se kontaktpersoner ovenfor
Se telefonnumre ovenfor
Hjerte

Flere relevante tilbud

Hjerte

Skoletasker til børn fra økonomisk udfordrede familier

Logo KSA-Aalborg vertical yellow

Støttende Samtaler

Legestue Aalborg Centrum

Legestue Aalborg Centrum