Vinterhjælp 2023

Vinterhjælp.dk

Beskrivelse

Vinterhjælp er et tilbud om et ultrabillig, varmt måltid mad på alle hverdage i resten af vintermånederne.

Energikrise og inflationen presser danskere mere end nogensinde før, og vi står over for en mørk og kold tid, som sætter større pres på både el, varme og fødevarepriserne. Vi mærker det alle sammen, men mest dem der har mindst og vi, som Aalborg Citykirke og Charity ønsker at række en hjælpende hånd til netop de borgere i Aalborg.

Derfor har vi taget initiativ til projekt “Vinterhjælp”. Det foregår på alle hverdage kl. 17:00 – 19:00 hvor der serveres varmt mad. Det koster 10 kr. for voksne og 5 kr. for børn. Første gang var torsdag den 4. januar og sidste gang fredag den 31. marts 2023.

Spisningen sker i Aalborg Citykirke, i deres “Kirke, Care og Kulturcenter – A2” på Riihimækivej 6, 9200 Aalborg SV, hvor man kan spise eller tage med hjem. Her er de nødvendige faciliteter, både køkken, spiselokaler, toiletter og inventar, men også frivillige som vil hjælpe med gennemførelsen af projektet. Målgruppen er de familier, enlige, studerende og seniorer, som i øjeblikket oplever sig mest presset på økonomien. Alle er velkomne.

Vinterhjælp.dk kan du også se en madplan og melde dig som frivillig.

David Klit
Hjerte

Flere relevante tilbud

Englevagt

Englevagt

Hjerte

Vinterhjælp fra Apostolsk Kirke

Frelsens Hær

“Julehjælp” i januar